23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSamsung'dan katlanabilir yeni Galaxy Chromebook

Samsung’dan katlanabilir yeni Galaxy Chromebook

Samsung, Google’un ChromeOS işletim sistemiyle çalışan yeni 2-in-1 katlanabilir tablet bilgisayarı Galaxy Chromebook‘u tanıttı. Böylece Samsung, Android odaklı Galaxy markasını ilk kez Chromebook ailesine getirmiş oldu. 4K UHD çözünürlüğe sahip 13.3 inç AMOLED dokunmatik ekran ile gelen bu şık tablet bilgisayarı Samsung, performans ve pil ömrü iddiasıyla “Project Athena” girişiminin bir parçası olarak Intel ile yakın bir koordinasyon içinde geliştirmiş.

Galaxy Chromebook gücünü Intel Core i5-10210U “Comet Lake”işlemcisi, Intel UHD 630 grafik çipseti, 8 GB LPDDR3-2133 bellek ve 256 GB NVMe SSD‘den alıyor. Yine UFS + microSDXC kart slotu, 802.11ax + Bluetooth desteği, 4G modem ile type-A ve type-C USB portları özellikleri arasında yer alıyor. 47.9 Wh bataryası ise 8 saate kadar çalışma süresi vaat ediyor. Samsung’un olmaz ise olmaz S-Pen desteği de unutulmamış. Bu şık taşınabilirin ölçüleri ise 30 cm x 20.32 cm x 0.99 cm ve sadece 1.03 kg ağırlığa sahip. Galaxy Chromebook’un fiyatı ise 999 dolar olarak belirlenmiş.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -