24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSamsung 'sıfır-çerçeve' sloganıyla yeni 8K TV'sini bu hafta tanıtacak

Samsung ‘sıfır-çerçeve’ sloganıyla yeni 8K TV’sini bu hafta tanıtacak

Samsung, Las Vegas’da düzenlenecek CES 2020 etkinliği kapsamında ‘sıfır-çerçeve‘ sloganıyla yeni 8K TV‘lerini önümüzdeki hafta tanıtacak. 6 Ocak‘ta görücüye çıkacak TV’lerin model numaraları ise Q900T ve Q950T olarak açıklanmış durumda. Samsung’un sıfır çerçeve tasarımına sahip ilk modelleri sadece 65-inç ve üzeri TV’lerinde kullanması bekleniyor.

Elbette “sıfır çerçeveli” olduğunu iddia eden başka TV’leri görmüş olsak da yine de bu modeller ince bir kenarlıkla geliyorlardı. Samsung ise yeni modellerinde bu konuda oldukça iddialı. Çerçevesiz bir televizyon oluşturmak için paneli TV’nin gövdesiyle birbirine kaynakladıklarını söylüyorlar. Öyle ki Alman web sitesi 4KFilme, ekranın çerçevesiz ihtişamıyla gösterilen bir çift sızdırılmış görüntünün ellerinde olduğunu ve oldukça şık göründüğüne vurgu yapıyor. Çerçevesiz TV’lerin fiyatları, çıkış tarihi ve daha fazlası için 6 Ocak’ı beklememiz gerekecek.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -