24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSeagate, Xbox Series X için 1TB genişletme kartını duyurdu

Seagate, Xbox Series X için 1TB genişletme kartını duyurdu

Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox Series X‘in iç mimarisi ve güçlü donanım özelliklerini paylaşmasının ardından konsolda kullanılacak depolama çözümlerinden bir tanesi olacak ve 1TB depolama alanı sunacak genişletme kartını Seagate duyurdu. 

 {youtube}https://youtu.be/0eBaPS3uj-A{/youtube}

Microsoft ile ortaklaşa oluşturulan Seagate Depolama Genişletme Kartı, Xbox Series X’in kapasitesini artırmasının yanı sıra Series X’in dahili depolama alanının tam hızını ve performansını sorunsuz bir şekilde devam ettirecek. Bu konuda Seagate, özel “harici” diskin, Microsoft’un Hız Mimarisi’nden (Velocity Architecture) yararlanmak da dahil olmak üzere XSX’in dahili diskiyle aynı performansa sahip olacağının özellikle altını çiziyor.

Günümüz oyunlarının 100GB’ı bulan boyutlarını düşündüğümüzde bu çözümün performans artışının yanı sıra, ekstra depolama için oldukça faydalı olacağı da ortada. Zira 1TB ile gelen depolama alanı şimdi bile oldukça yetersiz kalabiliyor. Elbette oyuncuların bu genişletme kartına ek olarak harici bir USB 3.2 destekli depolama birimini konsollarında kullanabileceklerini de hatırlatalım.

Xbox Series X’in tüm özellikleri açıklandı!

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -