22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSeasonic'den harici hub ile gelen yeni bir PSU: SSR-750FA Connect

Seasonic’den harici hub ile gelen yeni bir PSU: SSR-750FA Connect

Seasonic, PC’lerinde kablo yönetimine önem veren kullanıcılar için yeni güç kaynağı SSR-750FA Connect‘i tanıttı. Bu model tipik bir PSU’dan farklı olarak modüler bağlantıları harici bir hub üzerinden sağlıyor. Bu sayede anakartın arka tarafında kasa altına yerleştirilen hub, kabloların göze çarpmadan monte edilmesine izin veriyor.

 {youtube}https://youtu.be/k-5Qb4-IAhA{/youtube}

SSR-750FA Connect, 80 Plus Gold sertifikasına sahip ve 750W güç sağlayabiliyor. Güç kaynağını soğutmak için kullanılan fanı ise Seasonic’in premium hibrit fan kontrol sistemi sayesinde % 40’ı aşana kadar devreye girmiyor. Bu sayede çok daha sessiz bir kullanım sunulabiliyor. Güç kaynağı 140 mm (U) x 150 mm (G) x 86 mm (Y) ölçülerinde geliyor. Connect hub’ı ise 330 mm (U) x 64 mm (G) x 21 mm (Y) ölçülerinde ve çok da ufak sayılmaz. O yüzden kullanıcıların kasaları ile uyumlu olup olmadığına almadan önce bakmaları gerekiyor. Güç kaynağının çıkış tarihi ve fiyat bilgisi ise henüz mevcut değil.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -