24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSöylenti: Playstation 5, 12 Şubat 2020'de duyurulabilir!

Söylenti: Playstation 5, 12 Şubat 2020’de duyurulabilir!

Sony ve Microsoft tarafında oyun konsollarının yavaş yavaş sona yaklaşmasının ardından gözler yeni nesil konsollara çevrilmiş durumda. Son paylaşılan bilgilere göre Sony’nin Playstation 5‘i 12 Şubat 2020’de duyurabileceği konuşuluyor.

4channel‘ın haberine göre Sony Playstation’ın eski bir pazarlama müdüründen alınan bilgiler arasında bir sonraki ‘Playstation Meeting 2020‘ toplantısının planlanmasına ilişkin bilgiler yer alıyor. Playstation Meeting 2020 için şirketin pazarlama ekibi etkinliğin detayları ile bu etkinliğin genel planlama ve organizasyonunu henüz tamamlamamış. Lakin bu etkinlik için bir tarih belirlenmiş. Buna göre etkinlik 12 Şubat 2020‘de gerçekleşecek. Hatta bunun için pazarın devrelerinden Activision, Square Enix, Ubisoft, EA gibi oyun yapımcılarına hazırlanmaları için bilgi verilmiş.

Ek olarak haberde Sony’nin The Last of Us Part 2 ve Ghost of Tsushima oyunlarında konsolda en iyi performansı alabilmek için büyük yatırımlar yaptığına da vurgu yapılıyor. Yine şirketin VR sektöründe liderliği kaptırmamak için yeni PSVR 2 prototipinde yapılan sayısız testten sonra son aylarda elde edilen mükemmel sonuçlara takiben yeni yatırımlar da yapılmış. PSVR 2‘nin 2021 mali yılının başlamasından önce pazarlamasının yapılması da planlanıyormuş.

Tabii şu an her şey söylentilerden ibaret konunun gerçekliğini tarih yaklaştığında öğrenebileceğiz. Bizim tahminimiz yeni nesil konsolların 2020 sonuna doğru raflardaki yerini alacağı yönünde. Bekleyip göreceğiz.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -