24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerTeam Group, AMD X570 için optimize edilmiş yeni nesil SSD'lerini duyurdu

Team Group, AMD X570 için optimize edilmiş yeni nesil SSD’lerini duyurdu

Önde gelen bellek üreticilerinden TEAMGROUP, AMD RYZEN 3000 işlemci serisi ve en yeni X570 platformu için özel olarak üretilmiş T-FORCE DARK Z α DDR4 oyun belleği ve CARDEA ZERO Z440 PCI-E Gen4 x 4 M.2 katı hal sürücüsünü piyasaya sürdüğünü duyurdu.

TEAMGROUP, AMD’nin yeni nesil platformu için DDR4 belleği ve SSD tercihi için mükemmel hızaşırtma özelliği, platform uyumluluğu ile en yeni AMD işlemcilerinin potansiyel performansını en iyi şekilde yakalamayı hedefliyor. Özellikle DARK Z α titiz test işlemleriyle seçilen yüksek kaliteli IC yongalarını kullanıyor. Bu sayede hız aşırtma yeteneği yeni nesil AMD platformunda yüksek bir  performans sağlıyor. Belleğin gövdesi ise zırhlı bir şövalye kavramına dayanarak elektrolitik anotlama işlemiyle tasarlanmış.

AMD X570 çipsetinin PCI-E 4.0’ı destekleyen ilk anakart platformu olması sebebiyle CARDEA ZERO Z440 PCIe Gen 4 x4 M.2 katı hal sürücüsü de yine platforma özel olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor. PCIe Gen4 x4 arayüzünü kullanan SSD, NVMe 1.3 standardına uygun ve 1 TB’dan 2 TB’ye kadar depolama alanı sunabiliyor. Sıralı okuma / yazma hızı gecikme olmadan 5.000 / 4.400 MB/s‘ye kadar çıkabiliyor. 1 mm’den daha az kalınlığa sahip patentli grafen bakır folyo soğutma modülü ise yüksek bir soğutma performansı sunmayı hedefliyor. TEAMGROUP, Cardea Zero’nun 1 TB modeli için 250 dolar, 2 TB olan model için ise 499 dolar fiyat etiketi belirlemiş.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -