22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerThermaltake 32 GB kapasiteli özel RGB sıvı soğutma kitini duyurdu

Thermaltake 32 GB kapasiteli özel RGB sıvı soğutma kitini duyurdu

Thermaltake oyuncular ve üst düzel bilgisayar ekipmanı meraklıları için WaterRam RGB Sıvı Soğutma kitini duyurdu. 32 GB kapasiteli 3600 MHz hızında DDR4 bellek içeren özel soğutma çözümünün 16 GB kapasiteli modelleri de piyasaya sunulacak.

Thermaltake dahili RAM su bloğu ile dört DDR4 bellek modülü için soğutmayı en üst seviyeye çıkarabilen yüksek su akış performansı sağlamak için birinci sınıf CNC işlenmiş bakır tabana, PMMA kapağına ve korozyon önleyici nikel kaplamaya yer veriyor. Soğutma kiti aynı zamanda üst düzeyde esneklik için dünyanın ilk iki yönlü soğutma çözümüne yer veriyor. Yüksek performanslı bakır bazlı su bloğu ve alüminyum soğutucu sayesinde ise DDR4 belleklerde üst düzey soğutma ve yüksek performans hedefleniyor. 

Şık RGB aydınlatması ise 12 süper parlak adreslenebilir LED’leri ile kullanıcılara 16,8 Milyon RGB renk seçeneği sunuyor. Aydınlatma özelliği ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync ve AsRock Polychrome ile senkronize olarak çalışabiliyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -