22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerThermaltake'den yeni bir işlemci soğutucusu: UX200 ARGB Lighting

Thermaltake’den yeni bir işlemci soğutucusu: UX200 ARGB Lighting

Başarılı donanım üreticilerinden Thermaltake hava soğutmalı işlemci soğutucularına bir yenisini daha ekliyor. UX200 ARGB Lighting modeli soğutma performansı kadar görselliğe de önem veren RGB ışıklandırmasıyla geliyor.

Thermaltake bu soğutucusu ile anakartınızın VRM ve M.2 yuvalarındaki açıklığı artırmak için kanatçık yığınının altına doğru daralan kule tipi bir tasarım kullanıyor. Alüminyum kanatçıklar ve bakır ısı borularında siyah anota yer veriliyor. Yine dört adet 6 mm kalınlığındaki bakır ısı borusu, tabandaki CPU ile doğrudan temas kurarak ısıyı istifin içinden iletiyor. 

15 adreslenebilir RGB LED’e sahip 120 mm fanda standart 3-pin ARGB girişi yer alıyor. Fanın kendisi 4 pinli PWM girişine sahip ve 30.000 saat boyunca 300 ila 1.500 RPM arasında dönerek 43.34 CFM hava itmeyi vaat ediyor. Gürültü çıkışı ise 26.33 dBA olarak belirlenmiş. LGA115x ve AM4’ü destekleyen soğutucu modelinin çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yer almıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -