24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerThermaltake, TOUGHRAM RGB White Edition DDR4 kitini duyurdu

Thermaltake, TOUGHRAM RGB White Edition DDR4 kitini duyurdu

Thermaltake yüksek hızlı, 3200 MHz ve 3600 MHz frekanslarında çalışabilen 2×8 GB modüller tarafından desteklenen beyaz baskılı yeni TOUGHRAM RGB DDR4 bellek kitlerini duyurdu. 

Intel ve AMD platformlarıyla uyumlu çalışabilecek bellek kitleri 10 katmanlı PCB yapısına, 2oz bakır iç katmana ve 10μ altın kaplama sütunlara sahip. Bu sayede TOUGHRAM RGB, overclock performansı ve daha iyi oyun tecrübesi sunabiliyor. Buna ek olarak bellek yongaları, optimum frekans ve yanıt süresi performansı sağlamak için tam bir IC taraması sunabiliyorlar.

Thermaltake bu bellek kitlerinde fırçalanmış alüminyum ısı yayıcı kullanarak yüksek performans ihtiyaçlarını karşılamak için olağanüstü bir ısı dağılımı hedefliyor. Kolayca overclock yapılması ve basit bir ayarla sistem dengesini iyileştirmek için Intel XMP 2.0 desteği de kitlerde yerini alıyor.

10 adet süper parlak adreslenebilir LED aydınlatması dinamik aydınlatma efektleriyle 16,8M tam spektrum RGB renk sunabiliyor. Sync desteğiyle de ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync ve ASRock Polychrome ile senkronize çalışabiliyorlar. TOUGHRAM RGB White Edition3200 MHz ve 3600 MHz bellek kitleri için ttpremium.com’dan sipariş verilebiliyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -