23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerThermaltake yeni Floe DX RGB serisi işlemci soğutucularını tanıttı

Thermaltake yeni Floe DX RGB serisi işlemci soğutucularını tanıttı

Thermaltake üst seviye sıvı işlemci soğutucusu ailesinin yeni üyesi olacak Floe DX RGB Serisi TT Premium Edition hepsi bir arada çözümlerinin mağazalardaki yerlerini aldığını duyurdu.

Yeni Floe DX RGB Serisi soğutucular 240 mm, 280 mm ve 360 ​​mm radyatör seçenekleri ile geliyor. Floe DX RGB 240Floe DX RGB 280 ve Floe DX RGB 360 serisinde renkli LED su bloğu ve dijital olarak kontrol edilebilen yüksek statik basınçlı fanlar sayesinde üst düzey bir soğutma çözümü hedefleniyor.

Hem su bloğu hem de fanlar üzerindeki çok sayıda adreslenebilir LED özel olarak tasarlanmış yazılım tarafından kontrol edilebiliyor. TT RGB PLUS yazılımı, TT AI Voice Control ve Amazon Alexa Voice Service ile  birleştirilen işlevler sayesinde kullanıcıların her LED için renkleri kişiselleştirmesine, fan performansını ve CPU sıcaklığını izlemesine olanak sağlanıyor. 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -