22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerWindows 10 için Kasım 2019 güncellemesi 'sürüm 1909' yayınlandı

Windows 10 için Kasım 2019 güncellemesi ‘sürüm 1909’ yayınlandı

Microsoft, Windows 10 için ikinci büyük güncelleme niteliğindeki Kasım 2019 ‘sürüm 1909’ yükseltmesini yayımladı. Bu güncelleştirme Windows 10 Mayıs 2019 (1903) Güncelleştirmesi’ne kıyasla sözleşmelerde çok fazla bir değişiklik yapmıyor. Ancak işletim sisteminin kullanıcı ara biriminde birçok yenilik sunuyor.

{youtube}https://youtu.be/OD6fRJkNng0{/youtube}

Güncellemenin, İşlem Merkezi’nde doğrudan ajandaya öğe ekleme ve gelişmiş bildirim sıralaması göze çarpan yeniliklerden. Yine, ‘Başlat’ menüsünü Kilit ekranından bile kullanma yeteneği gibi çeşitli arayüz iyileştirmeleri bizleri bekliyor. Yeni güncelleme aynı zamanda Windows 10’nu çok çekirdekli işlemcilerde birden fazla çekirdeği adresleyebilmesine ve çekirdek atayabilme yeteneğine kavuşturuyor. Bu sayede işletim sisteminin performansında ciddi bir artış sağlanıyor. Yeni güncellemeyi aşağıdaki linklerden veya Windows Update içerisinden edinmeniz mümkün.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -