24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerXbox Series X için ilk oynanış videosu yarın geliyor!

Xbox Series X için ilk oynanış videosu yarın geliyor!

Microsoft merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X için ilk oynanış videosunu Inside Xbox kapsamında yarın oyuncuların beğenisine sunacak.. Bundan böyle 2020’nin her ayı için de Xbox Series X haberleri düzenli olarak konsolun çıkışına kadar paylaşılacak.

{youtube}https://youtu.be/L70eSmtK7us{/youtube}

Microsoft, 2020 tatil döneminde Xbox Series X ve Halo Infinite’ı piyasaya sürmeyi planlıyor. Yine Xbox Game Studios kapsamında çalışan 15 ekibin tamamı Xbox Series X ve Xbox Game Pass için yeni nesil oyunlarda çalışıyorlarmış. ‘Dünyanın en iyi geliştirme ekipleri, bu tatil için Xbox Series X oyunlarını oynamaya hazır hale getirmek için çok çalışıyorlar.‘ diye özellikle vurguluyor.

Halo Infinite, Wasteland 3, Minecraft Dungeons ve Microsoft Flight Simulator dahil olmak üzere, tüm önemli oyunlar PC için Xbox Game Pass ile kullanıma sunulacakmış. Konsol ve PC için Xbox Game Pass’a yeni güncellemeler ve oyunlar da yoldaymış. Microsoft’un 2020 planları elbette bunlarla kısıtlı değil. Project xCloud yeni ülkelere ve yeni cihazlara genişletiliyor. Bu yılın sonunda Project xCloud ve Xbox Game Pass bir araya gelerek oyuncuların beğenisine sunulacakmış.

Yarın gerçekleşecek etkinliği aşağıdaki yayınlardan izleyebilirsiniz.

• Mixer.com/Xbox

• Twitch.tv/Xbox

• Facebook.com/Xbox

• Twitter.com/Xbox

• YouTube.com/Xbox (4K)

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -