22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerXIGMATEK'den sıradışı bir kasa: Perseus

XIGMATEK’den sıradışı bir kasa: Perseus

XIGMATEK açık çerçeve tasarımına sahip yeni Perseus ATX kasa modelini tanıttı. Kasa arkaya bakan ikili bir panel oluşturan çokgen bir hazne tasarımı ve eğimli bir anakart tepsisi ile geliyor. Kenarları boyunca temperlenmiş cam panelleri olan çelik bir çerçeve şasisine sahip.

Kasanın üst panelinde iki adet 120 mm fan deliği, arkaya bakan paneller boyunca 120 mm egzoz ve ön panel boyunca da iki adet 120 mm fan girişi mevcut.  Anakart tepsisine sahip ana bölmede 40 cm uzunluğa kadar grafik kartları ve 17 cm yüksekliğe kadar CPU soğutucularına destek veriliyor. Alt kısımdaki PSU bölmesinin uzunluğu ise 18 cm olarak belirlenmiş.

XIGMATEK Perseus’da bir adet 3,5 inçlik sürücü ve iki adet 2,5 inçlik sürücüye tutulan birleşik bir anakart plakasına yer veriyor. Anakart tepsisinin arkasına yine 2,5 inçlik ek bir montaj yapılabiliyor. Üst panel boyunca 240 mm x 120 mm ölçülerinde radyatör ile kasanın arka ve öne bakan yüzeylerine 120 mm x 120 mm radyatör monte etmek mümkün. Ön panelde ise USB 3.x tip A ve HDA jakları yer alıyor.  Kasa 610 mm x 230 mm x 540 mm ölçülerinde. Fiyatlandırma konusunda ise henüz bir bilgi yer almıyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -