24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerXPG yeni M.2 SSD modeli SPECTRIX S20G'yi duyurdu

XPG yeni M.2 SSD modeli SPECTRIX S20G’yi duyurdu

Sistem bileşenleri ve çevre birimi sağlayıcısı olan XPG, oyuncular, e-spor uzmanları ve teknoloji meraklıları için PCIe Gen3x4 M.2 2280 katı hal sürücüsü XPG SPECTRIX S20G modelini duyurdu. 3D NAND Flash teknolojisini kullanan SPECTRIX S20G, 2500/1800 MB/s okuma ve yazma hızlarına sahip. Bu modelde X şeklinde RBG aydınlatmaya da yer veriliyor. Kullanıcılar RGB ışık efektlerini yazılım aracılığıyla özelleştirilebiliyor.

NVMe 1.3 uyumlu SPECTRIX S20G hem Intel hem de AMD platformlarıyla uyumlu olarak çalışabiliyor. Firma bu modelde daha geniş bir veri hatası aralığını tespit etmek ve düzeltmek için LDPC (Düşük Yoğunluklu Eşlik Kontrolü) hata düzeltme kod teknolojisine yer veriyor. Ayrıca AES 256 bit şifreleme ile veri güvenliği ve bütünlüğü de sağlanabiliyor. XPGSPECTRIX S20G için 5 yıllık bir garanti sunuyor. 500GB ve 1TB depolama seçenekleri ile gelecek modelin fiyatı ise henüz belli değil.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -