22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerYeni Ipad Pro tanıtıldı!

Yeni Ipad Pro tanıtıldı!

Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlikte yeni iPad Pro modellerini tanıttı. Yeni iPad Pro’lar 11 inç ve 12.9 inçlik geniş ekran boyutlarıyla dikkat çekiyor.  Yeni iPad Pro özellikle geniş ekranı ve Liquid Retina ekran olarak adlandırılan, çerçevelere uzanmasıyla dikkat çekiyor. Apple tanıtımlarda yeni Ipad Pro ile bilrilkte artık bilgisayara ihtiyacınız kalmayacağını söylüyor. Yeni model ile birlikte yeni IPad Pro bir bilgisayar, notebook gibi kullanılacak yeni bir konsept gibi lanse ediliyor.

Yeni modelde Touch ID’den tamamen vazgeçilmiş ve sadece Face ID ve dokunmatik olarak çalışıyor. Liquid Retina ekran ve ProMotion teknolojisi kullanılıyor. Yeni A12X Bionic işlemcisi ile Ipad’lerde bugüne kadar kullanılan en güçlü işlemci. Ayrıca USB-C’de barındırıyor ve Türkiye satış fiyatı yaklaşık olarak 5899Tl’den başlıyor ve 13bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Adobe Photoshop CC’nin 2019 da Ipad sürümümünde gelecek olması grafik sanatçıları için iyi bir haber. Apple Pencil’de bu model ile kullanılabiliyor ancak Türkiye’de 929TL’lik fiyatı ile Apple Pencil biraz zor yaygınlaşır gibi gözüküyor.
 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -