22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerYeni Need For Speed oyunu Criterion Games'in ellerinde!

Yeni Need For Speed oyunu Criterion Games’in ellerinde!

EA, ikonik yarış oyunu serisi Need For Speed’in yeni oyununu Criterion Games‘in geliştireceğini duyurdu. Daha önce Burnout serisi ve Need for Speed: Hot Pursuit ile Need for Speed: Most Wanted‘a imza atmış geliştirici seriyi yeniden eski günlerine döndürmek için çalışacak.

Bildiğiniz üzere son oyunların yapımını Ghost Games üstleniyordu. Fakat ne EA ne de geliştirici firma serinin başarısından pek memnun değil. Bu nedenle oyuncuların seride belki de en çok sevdikleri Need for Speed: Most Wanted‘a imza atmış Criterion Games’e yeniden bel bağlanması şaşırılacak bir durum değil. Elbette Ghost Games’e tamamen sırt çevrilmiyor. Oyunun kreatif ekibi Criterion Games’e katılacak ve Ghost Games artık EA Gothenburg bünyesinde oyun portföylerinin gelişimi için destek olacak. Umarız bu gelişmeler ışığında NFS serisi yeniden eski günlerine döner ve bizler de keyifle oynarız.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -