17.5 C
İstanbul
19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaHaberlerYeni Radeon Pro Software for Enterprise ile Çok Daha Yüksek Performans

Yeni Radeon Pro Software for Enterprise ile Çok Daha Yüksek Performans

AMD, yeni AMD Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2 sayesinde 750 kritik uygulamaya Day-Zero sertifikasyonu ve günümüzün en karmaşık iş akışları için sıra dışı tasarım performansı sunarak, tasarımcıları ve CAD kullanıcılarını güçlendiriyor.

Radeon Pro Software for Enterprise, endüstriyel tasarımda giderek artan görsel karmaşıklığı ve yaratıcı çoklu işlevselliğe karşı giderek artan ihtiyacı karşılamak için iyileştirildi:

 

  • Performanstan ödün vermeyen yaratıcı çoklu işlevsellik – Yaratıcı profesyoneller nadiren tek bir işe odaklı çalışırlar. Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2 ise Radeon Pro grafik kartı kullanıcılarına, performansa ihtiyaç duyulan ortamlarda muhteşem bir çoklu iş gücü sağlar. Rakip çözümler, arka planda Prime95 CPU stres testi çalıştığı sırada, yüksek performans gerektiren SPECviewperf 13 testinde %39 daha düşük performans gösterirken, Radeon Pro WX 4100’ün performansı ise sabit kalmaktadır (performansta sadece %1’lik bir küçük değişim yaşanmıştır). 
     
  • Karmaşık, gerçek dünya iş yüklerinde rakibi geride bırakıyor – Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2 ile  Radeon Pro WX 7100, SOLIDWORKS 2019’da rakip çözüme karşı %28 daha yüksek performans sunarken, Siemens NX 10.0’da ise %51 daha yüksek performans sağlıyor. 
     
  • Görev-kritik tasarımlar & üretkenlik iş akışları için evrensel destek – AMD Radeon Pro Software for Enterprise, AMD’nin Day Zero Sertifikasyon Programı’nın başlangıcından bu yana kadar 750’nin üzerinde ISV sertifikasyonu bulunmaktadır. Ayrıca Windows 10 – Mayıs 2019 Güncellemesi’ne de hazırdır.
HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -