21.8 C
İstanbul
8 Eylül 2024 Pazar
Ana SayfaKültürYeni Max filmi, John Green'in romanına dayalı ilk fragmanını yayınladı.

Yeni Max filmi, John Green’in romanına dayalı ilk fragmanını yayınladı.

Max, eski adı HBO Max olan yayın hizmeti, John Green’in çok satan romanı “Turtles All the Way Down”un özellik film uyarlamasının prömiyer fragmanını yayınladı. İlk bakışa okuyucuların tepkisi oldukça olumlu oldu.

Green’in 2017 tarihli kitabına dayanan “Turtles All the Way Down”, 2 Mayıs’ta Max platformunda yayınlanması planlanıyor. Gençlik filmi, 2022 yapımı “Don’t Make Me Go”u Prime Video için yönetmiş olan Hannah Marks tarafından yönetiliyor.

Max filminde, başrolde Aza Holmes’u canlandıran Isabela Merced, Aza’nın en yakın arkadaşı Daisy olarak Cree Cicchino ve aşk ilgisi Davis Pickett olarak Felix Mallard bulunmaktadır. Oyuncu kadrosunu, Aza’nın koruyucu annesini canlandıran Scrubs’un eski oyuncusu Judy Reyes de tamamlıyor.

Filmin ilk fragmanı, hikaye detaylarını az vererek oynarken, kitaba sadık bir uyarlama olduğu varsayıldığında Aza’nın gençlikteki roller coaster yolculuğunu, rahatsız edici düşünceleri ve yıkıcı korkularını hayatını ve mutluluk şansını mahvetmeden nasıl yönetmeye çalıştığını takip edecektir.

Roman ayrıca bir suç soruşturması sonrasında kaybolan bir zengin firariye karşı bir kovalamacayı da içeriyor, ki bunun da film uyarlamasının önemli bir parçası olacağını varsayıyoruz. Tabii ki film senaristleri Elizabeth Berger ve Isaac Aptaker kaynağı önemli ölçüde değiştirmemişse.

Kitap okuyucuları ve John Green hayranlarının bu ilk fragmana verdiği tepkiler oldukça olumlu görünüyor. YouTube yorumları genel düşüncelerin tamamen doğru bir ölçüsü olmayabilir ancak bu ilk teaser birçok kişinin gözyaşlarına neden olduğunu öne sürerek olumlu duygular uyandırmış gibi görünüyor. John Green de heyecanını ifade etmek için YouTube yükleme kanalı olan “vlogbrothers” aracılığıyla yorumlar yapıyor.

” Turtles All the Way Down”, Green’in çalışmalarının uyarlandığı ilk örnek değil. Onun çok popüler kitabı “The Fault in Our Stars”, 2014’te bir sinema filmine dönüştürüldü ve ardından 2015’te “Paper Towns” geldi. Amerikalı yazarın ilk romanı olan “Looking for Alaska”, 2019’da Hulu’da mini diziye uyarlandı.

Hayatınızı en büyük teknoloji haberleri, yaşam hileleri ve özenle seçilmiş analizlerle güncelleyin. En yeni cihazlar ve en sıcak fırsatlar hakkında ilk siz bilgi sahibi olun.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -