22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerXiaomi 120W GaN Şarj adaptörünü duyurdu

Xiaomi 120W GaN Şarj adaptörünü duyurdu

Xiaomi en son GaN şarj cihazını 6 Nisan’da duyurdu . Bu, 120W yüksek güçlü küçük puding serisi galyum nitrür (GaN) şarj cihazı Mi Fan Festivali 2024’te tanıtılacak. USB-C arayüzüyle donatılan bu son teknoloji şarj cihazı, Xiaomi’nin şarj teknolojisinde bir başka gelişmeye daha işaret ediyor. Firma rafındaki ürün sayısını artırıyor. Şirkete göre yeni Xiaomi 120W GaN şarj cihazı, daha hızlı ve verimli şarj vaat ediyor.

Xiaomi’nin GaN şarj cihazları alanındaki yolculuğu, 149 yuan (21 $) fiyatla 67W küçük puding şarj cihazını piyasaya sürdüğü 2021 yılına dayanıyor. GaN teknolojisine yapılan bu ilk girişim, daha sonraki gelişmelere zemin hazırladı. Eylül 2023’te Xiaomi, 1,5 metre uzunluğunda 6A hızlı şarj veri kablosunu içeren ve fiyatı 169 yuan (23 $) olan 67W küçük puding galyum nitrür şarj setini piyasaya sürerek bir adım öne çıktı. Yeni 120W GaN şarj cihazı, USB Tip-C’den Tip-C’ye şarj cihazıdır. 199 yuan (28 $) fiyatla satışa sunulan bu şarj cihazı seti, 1 metrelik bir veri kablosu içeriyor ve kullanıcılara uygun bir fiyat noktasında güçlü ve verimli bir şarj çözümü sunuyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -