23.4 C
İstanbul
20 Haziran 2025 Cuma
Ana SayfaOyunSTALKER'dan ilham alan PIONER'dan yeni oynanış fragmanı yayınlandı

STALKER’dan ilham alan PIONER’dan yeni oynanış fragmanı yayınlandı

GFA Games, STALKER ve Metro serilerinden ilham alan birinci şahıs nişancı MMORPG oyunu PIONER için üçüncü resmi oynanış fragmanını yayınladı. Bu yeni fragman, oyunculara oyun içi deneyimden bir dakikalık kesit sunuyor.

PIONER’da oyuncuların temel amacı, tehlikeli ve gizemli bir dünyada hayatta kalmak ve bu dünyayı keşfetmek. Oyun, hem PvE (oyuncuya karşı çevre) hem de PvP (oyuncuya karşı oyuncu) mücadeleleri içeriyor. Geliştirici ekip, özel oyun içi etkinlikler, benzersiz ve ilgi çekici gruplar (faction’lar) ve anlamlı görevler gibi heyecan verici içerikler oluşturmayı hedefliyor.

MMORPG türündeki PIONER, oyuncu tercihleri, sosyal etkileşim ve topluluk odaklı hikâye anlatımına büyük önem veriyor. Oyuncuların oyun içindeki eylemleri, kendi hikâyelerini şekillendirebilecek ve hatta çevrelerindeki dünyayı etkileyebilecek.

Oyunda, oyuncular farklı gruplarla (faction’larla) iş birliği yapabilecek. Her grubun kendi hedefleri, inançları ve ödülleri bulunuyor. Bir grubun görevlerini tamamlayarak onların güvenini kazanabilir, özel eşyaların kilidini açabilir ve o grubun hikâyesi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Ayrıca, PIONER’da “Shadowlands” adlı bir çıkarma modu da bulunacak. Bu mod, ana hikâye ve normal görevlerden oldukça farklı bir deneyim sunacak. Yüksek riskli bir hayatta kalma ve hazine avı modu olan Shadowlands’de oyuncuların dikkatli ve akıllıca hareket etmeleri gerekecek. Ancak geliştiriciler, Shadowlands’in ana oyun deneyiminin bir parçası olmadığını, daha çok yoğun bir meydan okuma arayan oyuncular için ek bir mod olduğunu belirtiyor.

PIONER için henüz kesin bir çıkış tarihi açıklanmadı, ancak GFA Games oyunu 2025 yılı içinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Oyunun ön PC sistem gereksinimleri de duyurulmuş durumda.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Haberler

- Advertisment -

Son Yorumlar

- Advertisment -