21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaAppleApple'ın iOS 18 Güncellemesini Resmi Olarak Ne Zaman Yayımlayacağı İşte Belli Oldu

Apple’ın iOS 18 Güncellemesini Resmi Olarak Ne Zaman Yayımlayacağı İşte Belli Oldu

Apple yakın zamanda iPhone 16 serisini duyurmak için büyük bir etkinlik düzenledi ve önümüzdeki yıl için oldukça şık yükseltmeler sundu. Cihazın donanımının rekabete karşı rekabet edebilecek kapasitede olduğundan oldukça eminiz ve yeni çıkacak Apple Intelligence özellikleri şirketin AI çabalarını ilerletmede hayati bir rol oynayacak. Etkinlikten kısa bir süre sonra şirket, iOS 18 ve diğer güncellemelerin genel halka ne zaman sunulacağını duyurdu.

iOS 18 büyük bir güncelleme ve şirket Haziran ayında sahnede duyurduğundan beri hepimiz son sürümü bekliyoruz. Güncellemenin ana yönlerinden biri Apple Intelligence ve Apple’ın yepyeni bir hizmeti olduğu için çoğunuzun onu edinmek için sabırsızlandığını biliyoruz. iOS 18 beta olarak mevcuttu ancak hatalarla dolu olduğu için ortalama bir kullanıcı için uygun değildi.

Apple , iOS 18 ve iPadOS 18’i 16 Eylül’de , yani tam 7 gün sonra yayınlayacağını resmen duyurdu. Güncelleme, iPhone XR ve daha yeni modellerle başlayarak tüm iPhone modellerinde mevcut olacak. Güncelleme, şirketin yalnızca iPhone için değil, diğer cihazlar için de yeni AI özelliklerinin başlangıcı olacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -