12.5 C
İstanbul
18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaDonanımHP Media Center Satışda

HP Media Center Satışda

Geçtiğimiz günlerde bahsettiğimiz ilk Tv Bilgisayar olan HP Media Center PC’lerin satışına başlandığı HP tarafından duyuruldu.

Ürün geniş bir yelpaze ile satışa sunulmuş; Windows XP Media Center Edition ile birlikde gelen yeni üründe, Intel Pentium 4 işlemci ve 6 format destekli bellek kartı okuyucusu standart olarak gelmekde. Ürünün ses sistemi ise Creative’nin son gözdelerinden olan SoundBlaster Audigy 5.1 ve Klipsch ProMedia hoparlörler ile güçlendirilmiş. Ayrıca ister CD-RW ister DVD-RW bulunan modelleri tercih edebilmekdeyiz. Fakat Üründe görüntü bağdaştırıcısı olarak Nvidia Geforce 4 MX420 grafik kartları kullanılması gerçekden hiçde iç açıcı değil. Bu gibi güçlü bir sistemde bizce en azından bir Geforce4 MX440 grafik işlemcisi kullanılmalıydı.

HP Media Center ile televizyon, müzik seti, bilgisayar işlevlerinin tümünü bulunmakda ve uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmekde. Ayrıca cihaz, dijital müzik ve televizyon şovlarını kaydedip oynatma, dijital fotoğrafları depolayabilme ve DVD oynatabilme yeteneklerine de sahip.

Alp ÖZDEMİR
Alp ÖZDEMİRhttps://hardwaremania.com
Alp an engineer with a passion for all things tech He has spent years honing his skills in the field and is always eager to share his knowledge&insights with others
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -