21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaHaberlerGeometric Future'dan İlginç Bir Mini ITX Kasası

Geometric Future’dan İlginç Bir Mini ITX Kasası

Geometric Future, yenilikçi ve eğlenceli Mini ITX kasası Model 0 Flamingo ile dikkat çekiyor. Bu benzersiz tasarım, bilgisayarınızı bir defter gibi sarmalıyor ve sınırsız özelleştirme imkanı sunuyor.

Computex 2024’te en dikkat çekici küçük form faktörlü (SFF) PC kasalarından biri, Newegg’in standında sergilenen ve cesur turuncu aksanlara ve büyük bir AMD logosuna sahip olan Model 0 Flamingo oldu. Eski InWin çalışanları tarafından kurulan Geometric Future şirketinin bu Mini ITX kasası, bir defter folyosu veya yeniden kullanılabilir bir sandviç sargısı gibi sisteminizin etrafına sarılıyor.

Kasanın malzemesindeki mıknatıslar, kasayı monte etmeye ve bir arada tutmaya yardımcı olurken, diğer kasalarda yaygın olan daha sert yan panellerdeki gibi deliklere yerleştirilen küçük pimler de bu işlevi görüyor. Kasanın üst kısmındaki küçük daire, güç düğmesi olarak hizmet veriyor ve basıldığında dokunsal bir tıklama hissi veriyor.

Yapısı ve Malzemesi

Model 0 Flamingo, yangın ve küf geçirmez olacak şekilde tasarlanmış. Otomobil iç mekanlarında kullanılan keçe benzeri bir malzemeden yapılmıştır. Bu malzeme, eski tip Trapper Keeper’ların malzemesine benzer bir dayanıklılık sunuyor. Ancak, ortalama bir çelik kasadan daha az dayanıklıdır, bu nedenle kasanızı düzenli olarak katlayıp açmanız gerekmeyecektir.

Boyut ve Uyumluluk

3.2 x 8.1 x 8.2 inç boyutlarında olan bu kasada grafik kartı için yer yok ve dahil edilen 200W ince sunucu tipi güç kaynağı da bir grafik kartını destekleyemiyor. Ayrıca, hava soğutucusunun fanı dışında başka bir fan için de yer yok ve sadece soketin üzerinde 2.36 inç boşluk olduğundan kompakt bir soğutucu kullanmanız gerekecektir.

Fiyat ve Piyasaya Çıkış

Geometric Future Model 0 Flamingo kasasının bu yıl içinde 90 ile 110 dolar arasında bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu kasanın başarısına bağlı olarak, şirketin daha büyük bir Model 1 sunabileceği umuluyor, bu da daha büyük bir soğutucu, daha güçlü bir PSU ve Nvidia’nın yeni SFF-uyumlu grafik kartları için yer sağlayabilir.

Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -