21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaDonanımPhilips yeni OLED monitörü Evnia 34M2C6500'ü tanıttı

Philips yeni OLED monitörü Evnia 34M2C6500’ü tanıttı

Philips yüksek görüntü kalitesi hedeflediği yeni OLED monitörü Evnia 34M2C6500’ü duyurdu. Bu model 1800R kavise sahip ve 34 inç (86,36 cm) geniş ekran ile geliyor. QD OLED panel kullanan monitörde WQHD (3440 x 1440) çözünürlük kullanılıyor.

Philips Evnia 34M2C6500 modeli oyunculara yönelik özelliklere de sahip. Örneğin fps oyunlarındaki hedef işareti daha koyu bir şekilde vurgulanarak oyuncuların daha iyi hedef almaları sağlanıyor. Yine DisplayHDR TrueBlack 400 kalitesinde parlaklık ve sonsuz kontrast sağlamak üzere tasarlanan gerçek 10 bitlik QD OLED paneli yüksek bir görüntü kalitesi sunuyor.

Görüntü deneyimini ön plana çıkaran diğer özelliklerden bir tanesi de bulanıklık önleme garantisini en üst düzeylerinden biri olan VESA ClearMR 9000 sertifikasına sahip olması. Philips Evnia 34M2C6500’ün özellik yelpazesine ek olarak özelleştirilebilir en iyi özelliklerden biri ise Ambiglow aydınlatması oluyor. Işıklar yalnızca renkleri değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda siz oyun oynarken ses ve video içeriğini de takip edebiliyor. Böylece tamamen kişiselleştirilmiş ve modaya uygun bir oyun deneyimi yaratıyor. Ambiglow aydınlatmaya ek olarak yüksek performans ve kusursuz oyun deneyimi sağlayan 175 Hz yenileme hızıyla da donatılmış.

Philips Evnia 34M2C6500’ün Ergonomik Yüksekliği Ayarlanabilir Standı (HAS) oyuncuların monitörlerini en rahat konuma sabitlemelerine olanak tanıyor. Son olarak bu monitör her oyuncunun deneyimini geliştirmek için özel olarak optimize edilmiş SmartImage oyun moduna da sahip. Monitörün satış fiyatı ise 869,00 € olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -