22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAcer'dan yeni bir taşınabilir monitör: PM1

Acer’dan yeni bir taşınabilir monitör: PM1

Acer taşınabilir monitör serisinin en son üyesini tanıttı. PM1 ismiyle satışa sunulacak monitörde 1920×1080 çözünürlükte 15,6-inç büyüklüğünde IPS panel kullanılıyor. 15 ms GtG tepki süresi, maksimum 250 nit parlaklık ve 800: 1 kontrast oranı özellikleri arasında yer alıyor.

Bu modelde istenmeyen ışık yansımasını önlemek için parlama önleyici kaplama yer alıyor ve 60 Hz yenileme hızı ile geliyor. Yine 178 derece görüntüleme açısı ile içerikleri geniş bir açıdan yakalamak mümkün. Elbette ekranın hedefi taşınabilirlik olduğundan bazı özellikleri de normal monitörlere oranla daha sınırlı kalıyor. Örneğin Ekranın kendisi 6 bitlik bir panel kullanıyor. Bu nedenle 262.000 renkle sınırlı olduğu için biraz daha az renk doğruluğu sunacaktır.

Hem güç hem de video girişi sağlayan tek bir USB-C tipi kablo ile bağlantı kuruluyor. Yeterli güç sağlayamayan bir akıllı telefonla çalıştırıldığında ise ek güç sağlamak için ikincil bir mikro USB bağlantı noktası mevcut. Monitörü direkt Acer üzerinden alırsanız 179.99$, Micro Center’da ise fiyat 129.99$ olarak belirlenmiş.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -