22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımAcer'dan dünyanın en hafif OLED dizüstü bilgisayarı

Acer’dan dünyanın en hafif OLED dizüstü bilgisayarı

Acer dünyanın en hafif 16-inç OLED dizüstü bilgisayarı olan Acer Swift Edge‘i tanıttı. Üretkenlik ve yaratıcılık taleplerini karşılamak için tasarlanan bu modelde AMD Ryzen PRO 6000 serisi işlemcilere yer veriliyor. Microsoft Pluton güvenlik teknolojisi ile gelen dizüsütü modelleri ayrıca sinema kalitesinde görseller için 4K OLED paneliyle DCI-P3 renk gamının %100‘ünü karşılıyor ve 500 nit parlaklığa sahip.

Yalnızca 1,17 kg ağırlığında ve 12,95 mm inceliğinde olan Acer Swift Edge ultra ince magnezyum-alüminyum kasasıyla önemli ölçüde daha taşınabilir ve dayanıklı hale gelmiş. 16-inç bu dizüstü modeli ayrıca % 92 ekran-gövde oranında dar bir çerçeveye sahip. Ayrıca genişletilmiş ve rahat bir izleme deneyimi için VESA DisplayHDR True Black 500 ve TÜV Rheinland Eyesafe ekran sertifikaları ile geliyor. Acer Swift Edge (SFA16-41), Amerika’da 1,499 dolardan başlayan fiyatlar ile bu ay içerisinde satışa sunulacak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -