22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerADATA iki yeni NVMe SSD modeli Swordfish ve Falcon'u duyurdu

ADATA iki yeni NVMe SSD modeli Swordfish ve Falcon’u duyurdu

Yüksek performanslı DRAM modülleri, NAND Flash ürünleri ve mobil aksesuarları ile adından sıkça söz ettiren ADATA Technology, bugün iki yeni PCIe Gen 3 x4 M.2 2280 formundaki katı hal sürücüsünü tanıttı. ADATA Swordfish ve Falcon ismiyle gelecek SSD modülleri özellikle içerik üreticileri düşünülerek tasarlanmış. 3D NAND Flash bellek teknolojisi ile üretilmiş bu modeller performans ve güvenilirlik için PCIe Gen 3 x4 arayüzünü destekliyor.

ADATA FALCON SSD modeli içerik oluşturucularına yardımcı olmak için üretilmiş. PCIe Gen 3 x4 arabirimini kullanan ve 3D NAND Flash bellekle donatılmış FALCON, kesintisiz üretkenlik ve yaratıcılık için saniyede 3100/1500 MB‘ye kadar okuma / yazma hızı sunuyor. 3D NAND Flash ile FALCON, 2D NAND SSD’lere kıyasla daha yüksek verimlilik ve daha fazla güvenilirlik sunuyor. 256 GB ile 2 TB arasında değişen kapasite seçeneklerine sahip ve SSD’nin ömrünü uzatmak için veri koruma ve düzeltme teknolojilerini de içeriyor. Bunun yanı sıra FALCON, içerik oluşturuculara kesintisiz performans sağlamak için akıllı SLC önbellekleme, ana makine bellek tamponu ve 180 / 180K IOPS rastgele okuma / yazma özelliklerine sahip. FALCON ayrıca ısı dağıtımı için şık bir alüminyum alaşımlı soğutucu ile birlikte geliyor.

FALCON’da olduğu gibi, SWORDFISH de 3D NAND Flash bellek ile donatılmıştır ve PCIe Gen 3 x4 arayüzünü kullanıyor. SWORDFISH, sorunsuz üretkenlik için saniyede 1800/1200 MB‘a kadar sürekli okuma / yazma hızlarının yanı sıra SLC önbellekleme, ana bellek tamponu ve 180 / 180K1 IOPS rastgele 4K okuma / yazma özelliklerine sahip. Bu model 250 GB ile 2 TB arasında değişen kapasite seçeneklerine sahip.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -