24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerThe Last of Us Part II'ye özel PS4 Pro ve aksesuarlar duyuruldu

The Last of Us Part II’ye özel PS4 Pro ve aksesuarlar duyuruldu

Bu yılın merakla beklenen PlayStation 4 özel oyunu The Last of Us Part II için geri sayım başladı. Sony de oyuna özel PS4 Pro sürümünü ve yeni aksesuarlarını duyurdu. Sınırlı sayıda üretilecek Limited Edition The Last of Us Part II PlayStation 4 Pro paketi şık motifleriyle dikkat çekiyor.

Bu özel paket, Ellie’nin dövme tasarımıyla kazınmış tamamen özelleştirilmiş mat bir kaplama ile geliyor. Paket içerisinde PS4 Pro konsolu, Sınırlı Sürüm DualShock 4 Kablosuz Denetleyici, The Last of Us Part II oyununun fiziksel bir kopyası ve dijital içeriği kullanmak için bir kod yer alıyor. Yine dinamik tema, avatarlar ve daha fazlası da meraklılarını bekliyor olacak. Bu sınırlı sürüm paketin fiyatı ise 399,99 ABD doları olarak belirlenmiş.

{youtube}https://youtu.be/rv84N52ZKwc{/youtube}

Oyuna özel PS4 Pro paketinin yanı sıra yine sınırlı sayıda üretilecek ve konsol ile aynı motifleri taşıyan Seagate imzalı 2 TB kapasiteli bir de harici HDD gelecek. Diskin fiyatı ise $89.99 olarak belirlenmiş. Ayrıca koyu kırmızı iç kulak bantları ve çelik siyahı mat kaplamalı Limited Edition Gold Wireless Headset de piyasada olacak. Kulaklık setinin fiyatı $99.99 olarak belirlenmiş.

The Last of Us Part II, 19 Haziran 2020 tarihinde Türkçe dublaj, altyazı ve menü seçenekleriyle oyun severlerle buluşacak. Naughty Dog tarafından geliştirilen oyunun Türkçe seslendirme kadrosu ünlü isimleri bir araya getiriyor. Oyunda Ellie karakterini Nihan Omuz, Joel karakterini ünlü ses sanatçısı Zeki Atlı, Tommy karakterini ise ünlü oyuncu Murat Serezli seslendiriyor. 

The Last of Us Part II için seslendirme kadrosu şu şekilde;

Ellie – Nihan Omuz

Joel – Zeki Atlı

Tommy – Murat Serezli

Jesse – Arda Aydın

Dina – Seda Özelsoy

Lev – Gülnur Badakal

Yara – Işıl Kılıç

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -