22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımAGON by AOC'dan yeni bir oyuncu monitörü: Q27G2S-EU

AGON by AOC’dan yeni bir oyuncu monitörü: Q27G2S-EU

Önde gelen oyun monitörü ve BT aksesuarları markalarından biri olan AGON by AOC, yeni oyuncu monitörü olan AOC GAMING Q27G2S/EU‘yu duyurdu. Q27G2S/EU modeli geniş bir renk gamı kapsamı için 10 bit IPS panel ile geliyor. 27 inç büyüklüğündeki monitör keskin ayrıntılar için QHD (2560 x 1440) çözünürlüğe ve rekabetçi bir oyun deneyimi için 1 ms tepkime ile 165 Hz yenileme hızına sahip.

AGON by AOC, monitörde keskin görseller ve ölçeklendirme gerektirmeyen 109 ppi‘lik piksel yoğunluğu sunuyor. AOC GAMING Q27G2S/EU oyuncu monitörü modern oyun bilgisayarının özellikleriyle uyum sağlamayı hedefliyor. QHD çözünürlüğü ise şu anda Full HD’den çıkmak isteyen, aynı zamanda GPU’ları ile yüksek kare hızları elde etmek isteyen oyuncular için de iyi bir alternatif sunuyor.

AOC GAMING‘in Q27G2S/EU modeli, konforlu geniş izleme açıları sunan bir IPS panele sahip. 10 bit renk derinliği ile panel 1,07 milyar renk üretebiliyor ve renk bantlama olmadan (uygulanan görsel içerik ve sıkıştırmaya bağlı olarak) hassas renk geçişleri gösterebiliyor. IPS paneli ayrıca yüksek bir renk gamı kapsamı ve olağanüstü renk doğruluğu da sağlıyor. Bu ay satışa sunulacak monitörün fiyatı ise £279.99 olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -