22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıFSR 2.0 destekli oyunların sayısı artıyor

FSR 2.0 destekli oyunların sayısı artıyor

AMD, Gamescom fuarında gösterilen yeni oyunlardan Lies of P ile Dying Light 2 Stay Human, Edge of the Abyss Awaken, Ghostwire: Tokyo, Saints Row ve Shibainu’nun dahil olduğu altı oyunun AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0 desteğine sahip olacağını duyurdu. 

Buna ek olarak yeni çıkan Thymesia ve The Bridge Curse Road to Salvation gibi oyunların da yakın zamanda FSR 2.0 desteğiyle piyasaya sürüldüğünü açıkladı. FSR 2.0 olağanüstü görüntü kalitesi sunarken, desteklenen oyunlarda kare hızlarını artırmak için tasarlanmış en son zamansal yükseltme teknolojisidir. AMD FSR 2.0, AMD ve rakip GPU’ların pek çok farklı modelinde çalışıyor. Ayrıca FSR 2.0 kataloğu yeni eklenen oyunlarla birlikte artık 34 AAA ve bağımsız oyunu barındırıyor. AMD’nin gelişmiş yükseltme teknolojileri AMD FSR 2.0 ve orijinal FSR 1.0, toplamda 120’den fazla oyunu destekliyor ve geliştiriciler tarafından benimsenmeye devam ediyor.

 

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -