18 C
İstanbul
16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaEkran KartıAMD, FidelityFX Süper Çözünürlük 2.1'i duyurdu

AMD, FidelityFX Süper Çözünürlük 2.1’i duyurdu

AMD popüler zamansal yükseltme teknolojisinin bir sonraki güncellemesi olan FidelityFX Süper Çözünürlük (FSR) 2.1‘i duyurdu. FSR 2.1, gölgeleme ve parıldama gibi efektleri azaltırken, oyunlarda görüntü kalitesini iyileştiren algoritma güncellemelerini içeriyor.

GPUOpen.com’da oyun geliştiricileri için ücretsiz olarak indirilebilen FSR 2.1 desteği, Farming Simulator 22‘nin en son güncellemesi ile oyuna eklendi. Hitman 3 için ise yakında çıkacak bir güncellemeyle aktif olacak. Ek olarak, AMD’nin Unreal Engine 4.26/4.27 ve Unreal Engine 5 için geliştirdiği FSR 2 eklentisi bazı ek iyileştirmelerle birlikte FSR 2.1’i destekleyecek şekilde güncellendi.

AMD’nin FidelityFX Süper Çözünürlük, görüntü kalitesini artırırken desteklenen oyunlarda kare hızlarını da artırıyor. FSR 1 ve FSR 2 gibi, FSR 2.1 de tamamen açık kaynaklı ve rakiplerin ürünleri de dahil olmak üzere çok çeşitli donanımlarda çalışabiliyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -