22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıAMD'nin Super Resolution desteği sunan Adrenalin 22.3.1 sürücüsü çıktı

AMD’nin Super Resolution desteği sunan Adrenalin 22.3.1 sürücüsü çıktı

AMD bugün AMD Software Adrenalin sürücü paketinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 22.3.1 paketiyle birlikten “Radeon” kelimesi artık yer almayacak. Yeni sürüm ile gelen en önemli ömzellik ise Radeon Süper Çözünürlük (RSR), masaüstü uygulamaları için Radeon Görüntü Keskinleştirme (RIS) ve artık dört oyuncuya kadar izin veren güncellenmiş bir AMD Link desteği yer alıyor.

Düzeltilen sorunlar arasında ise Windows 10‘da bazı kullanıcılar için eksik olan DWM şeffaflık efektleri, AMD Software Tuning sayfasında bir sürücü güncellemesinden sonra yanlış ön ayar seçimleri, orta veya yüksek ışın izleme etkinken Forza Horizon 5‘te beklenenden daha uzun oyun yükleme süreleri ve SteamVR için Radeon Chill etkinleştirildiğinde tutarsız performans problemi yer alıyor.

DOWNDLOAD: AMD Software Adrenalin 22.3.1

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -