13.2 C
İstanbul
17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaHaberlerAMD, Radeon PRO W6000 serisi grafik kartı ve mobil iş istasyonu GPU'larını...

AMD, Radeon PRO W6000 serisi grafik kartı ve mobil iş istasyonu GPU’larını duyurdu

AMD, CAD tasarımcıları, mühendisler ve ofis bilgi çalışanları dahil olmak üzere profesyonel kullanıcılar için olağanüstü performans, kararlılık ve güvenilirlik sağlamak üzere tasarlanan AMD Radeon PRO W6000 Serisi Masaüstü ve Mobil iş istasyonu grafik serisine yeni eklemeler yaptığını duyurdu.

Ödüllü AMD RDNA 2 grafik mimarisi ve 6nm işlem teknolojisi üzerine inşa edilen yeni çözümler arasında, yeni nesil profesyonel mobil iş istasyonlarına güç sağlamak için güvenilir performans, modern iş yükleri için performans ve verimliliğin bir karışımını sunmak üzere tasarlanmış Radeon PRO W6400 masaüstü grafik kartı ve Radeon PRO W6500M ve Radeon PRO W6300M ​​GPU’lar yer alıyor. 

  • AMD Radeon PRO W6400 Grafik Kartı: Uygun bir fiyata performans ve verimliliğin ideal bir karışımını sunan yeni grafik kartı, günümüzün popüler CAD ve ofis iş yüklerinin gereksinimleri için optimize edilmiş, modern küçük boyutlu sistemlere kolayca eklenebilen kompakt bir tasarımla geliyor. Önceki nesle kıyasla bu yeni grafik kartı, gölgeli modda 3D yörünge dönme testlerinde Autodesk AutoCAD 2022’de üç kata kadar daha yüksek performans sunuyor.
  • AMD Radeon PRO W6500M ve W6300M ​​GPU’lar:AMD Radeon PRO W6500 ve AMD Radeon PRO W6300 GPU’lar, mobil iş istasyonlarındaki profesyonel uygulamalar için yüksek çözünürlüklerde yüksek kare hızları, güvenilirlik ve olağanüstü performans sağlamak için 8 MB’a kadar AMD Infinity Cache bellek teknolojisini kullanır.

AMD Radeon PRO W6400 grafik kartının 2022’nin ilk çeyreğinden itibaren satışa sunulması bekleniyor. AMD Radeon PRO W6500M ve Radeon PRO W6300M ​​GPU’lar ise bu yıl içinde belirli ülkelerde OEM sistemlerinde mevcut olması bekleniyor.

AMD RDNA 2 Mimarisi, Xclipse GPU’lu Samsung Exynos 2200 İşlemciyi Güçlendirecek

AMD, Samsung’un yeni premium mobil işlemcisi Exynos 2200‘e daha önce yalnızca PC’lerde, dizüstü bilgisayarlarda ve konsollarda olan donanım hızlandırmalı ışın izleme ve değişken hızlı gölgeleme dahil olmak üzere gelişmiş grafik özellikleri getirmekten heyecan duyuyor. 

Samsung Xclipse grafik işlem birimi ile yapılandırılmış gelişmiş bir 4nm işlem üzerine inşa edilen Exynos 2200, bir mobil GPU’da endüstrinin ilk donanım hızlandırmalı ışın izleme özelliğini sunacak ve en üst düzeyde mobil oyun deneyimini mümkün kılacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -