24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıAMD, Radeon Raise the Game paketini duyurdu

AMD, Radeon Raise the Game paketini duyurdu

AMD yaptığı açıklama ile yeni AMD Radeon Raise the Game paketini duyurdu. 4 Şubat 2023 tarihine kadar sürecek olan yeni Radeon Raise the Game paketi kapsamında Dead Island 2 ve The Callisto Protocol oyunları verilecek.

Paket içerisinde uzun süredir merakla beklenen ve nihayet Şubat ayında kavuşacağımız Dead Island 2 ve yine beklentilerin oldukça yüksek olduğu bilim kurgu, hayatta kalma korku türündeki The Callisto Protocol oyunları yer alıyor. Oyun severler belirlenen Radeon RX 6000 Serisi ekran kartlarını satın aldıklarında iki oyuna da ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler.

Ayrıca, AMD Radeon FidelityFX Super Resolution (FSR) geçici yükseltme teknolojisinin en son sürümü olan FSR 2.2‘nin ilk defa Forza Horizon 5‘e eklenmesi de bekleniyor. FSR 2.2 ayrıca yakın bir süre içerisinde GPUOpen.com adresinden oyun geliştiricileri tarafından ücretsiz olarak indirilebilecek. AMD’nin popüler FSR teknolojisi – FSR 1 ve FSR 2 dahil – şu anda 218 oyunda kullanılıyor ve bu sayı önümüzdeki dönemlerde daha da artacak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -