22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıAMD Radeon Software Adrenalin 21.10.1 sürücüsü çıktı

AMD Radeon Software Adrenalin 21.10.1 sürücüsü çıktı

AMD, Radeon Software Adrenalin sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 20.10.1, Windows 11 işletim sistemi için optimizasyon ile birlikte geliyor. Bu sürücü paketi önceki sürücüye göre Far Cry 6‘da % 10 performans artışı sağlıyor. Yine Battlefield 2042 Açık Beta, Naraka: Bladepoint uyumluluğunun yanı sıra Ultra ayarlarla 4K’da DirectX 12 ile Player Unknown’s Battlegrounds için % 12 performans artışı sunuyor.

Düzeltilen sorunlar arasında ise RX 6700 XT gibi RX 6000 serisi grafik kartlarında ve RX 500 serisi kartlarda oyun-akışı sırasında Horizon Zero Dawn ve The Medium‘da fark edilen nadir sürücü zaman aşımları yer alıyor. Çoklu monitör kurulumlarında yüksek boş bellek saatleriyle ilgili bir sorun düzeltilmiş. Yine Radeon Software tarafından tam yükte yanlış güç raporlaması da düzeltilmiş durumda. Arma 3 ve Wreckfest‘deki yeşillik artefaktı da ortadan kalkmış gözüküyor.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 21.10.1

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -