23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıAMD Software Adrenalin 22.11.2 sürücüsü hazır

AMD Software Adrenalin 22.11.2 sürücüsü hazır

AMD, Software Adrenalin sürücülerinin en son sürümünü yayımladı. Sürüm 22.11.2, The Callisto Protocol, Need for Speed Unbound ve The Witcher 3: Wild Hunt‘ın yeni nesil güncellemesi için optimizasyon ekliyor.

Bu sürümle giderilen sorunlar arasında, RX 6000 serisi ve 240 Hz monitörlerle çalışan makinelerde video oynatma ve pencere değiştirme sırasında meydana gelen aralıklı sürücü zaman aşımı veya siyah ekran sorunları yer alıyor. Ek olarak RX 6000 serisi ekran kartlarına sahip makinelerde donanım hızlandırmada Firefox’ta fark edilen çevrimiçi video teklemesi, RX 570 “Polaris” kartlarla çalışan makinelerde oyun kapatıldıktan sonra AMDRSServ.exe hatası nedeniyle GPU kullanımının %100’de kalması ve yine RX 6000 serisi GPU’larda videolarda VRChat ile oynatılırken sürücü zaman aşımı veya siyah ekran görülmesi sorunları yer alıyor.

DOWNLOAD: AMD Software Adrenalin 22.11.2

Support for:

  • The Callisto Protocol
  • Need for Speed Unbound
  • The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update

Fixed Issues

  • During video playback and window switching, an intermittent driver timeout or black screen may occur on Radeon RX 6000 series GPUs using some 240 Hz refresh rate displays or high refresh rate primary display plus low refresh rate secondary display configurations.
  • Stuttering may occur during video playback using hardware acceleration with Firefox on Radeon RX 6000 series GPUs.
  • AMDRSServ.exe may cause GPU utilization to remain at 100% after closing games on some AMD Graphics Products such as Radeon 570.
  • An intermittent driver timeout or black screen may occur while videos are playing in VRChat on Radeon RX 6000 series GPUs.

Known Issues

  • Intermittent system stuttering or UI flickering may occur when two videos are simultaneously playing using chromium-based browsers.
  • During video playback and gameplay, frame drop may occur in chromium-based browsers with variable refresh rate enabled extended displays.
  • Brief display corruption may occur when switching between video and game windows on some AMD Graphics Products such as the Radeon RX 6700 XT.
  • Texture flickering or artifacts may occur during Warhammer 40,000: Darktide gameplay.
Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -