22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıAMD, Adrenalin 22.12.2 WHQL sürücüsü hazır

AMD, Adrenalin 22.12.2 WHQL sürücüsü hazır

AMD yakın zamanda piyasaya sürülen Radeon RX 7900 XTX ve RX 7900 XT grafik kartlarına özel olarak Adrenalin 22.12.2 WHQL sürücülerini yayınladı. Önceki seri ekran kartlarını desteklemeyen sürücü paketi özel herhangi bir iyileştirme içermiyor ancak birkaç düzeltme ile geliyor.

Başlangıç olarak AMD, donanım hızlandırmalı video oynatımı sırasında RX 7900 serisi kartların güç tüketimini bu sürücü ile iyileştirmiş. Çoklu ekran yapılandırmalarında Sanal Süper Çözünürlük (VSR) için gözlemlenen görüntü bozulması düzeltilen sorunlar arasında yer alıyor. Yine 4 ekranlı yapılandırmalarda ekran modları değiştirilirken görülen sistem çökmesi ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ile ışın izlemeyi etkinleştirdikten sonra gözlemlenen bir çökme de düzeltmeler arasında bulunuyor.

DOWNLOAD: AMD Software Adrenalin 22.12.2 WHQL (for RX 7900 series only)

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -