22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıAMD Software Adrenalin 22.7.1 sürücüsü çıktı

AMD Software Adrenalin 22.7.1 sürücüsü çıktı

AMD özellik setinde birkaç büyük güncelleme içeren AMD Software Adrenalin 22.7.1 sürücü paketini yayınladı. Bu sürümle amiral gemisi RX 6950 XT‘de “Fabulous” ayarlarla 4K‘da kare hızlarında yüzde % 79‘luk inanılmaz bir artış yakalanıyor.

Ayrıca sesli aramalar ve oyun içi sesli sohbetlerin daha temiz olmasını sağlayan yeni bir özellik olan AMD Noise Suppression da ilk kez bu sürümle kullanıma sunuluyor. Yazılım öne çıkan ön plan konuşması olarak tanımlanmayan arka plan seslerini filtrelemek için derin öğrenmeden yararlanıyor. Yine Radeon Süper Çözünürlük desteği, Hybrid grafik kurulumlu Ryzen işlemcili dizüstü bilgisayarlarda çalışan RX 5000 serisi ve RX 6000 serisi GPU’lar için genişletiliyor.

Bunların yanı sıra Adrenalin 22.7.1, Swordsman Remake için optimizasyon, Elden Ring, Resident Evil VIII ve Valorant için Radeon Boost plus VRS desteği ekliyor. Windows 11 22H2 Güncellemesi ve Agility SDK 1.602 ve 1.607 desteği de iyileştirilmiş. Düzeltilen birkaç sorun arasında ise RX 6000 serisinde beklenenden daha düşük F@H performansı, boşta fan durdurmayı devre dışı bırakan Otomatik Düşük Voltaj, Özel tam ekran modunda pencereler arasında geçiş yaparken Hitman 3’de donma sorunu, belirli RX 6000 serisi kartlarda bulanık web video yükseltme ve Genişletilmiş monitörlerde video oynatma ile Gelişmiş Senkronizasyon kare hızlarını 15 FPS’ye kilitleme gibi sorunlar yer alıyor.

  • AMD Noise Suppression – Yeni AMD Noise Suppression teknolojisi, rekabetçi oyun oynarken ya da toplantı sırasında olağanüstü ses berraklığı sunmak için gerçek zamanlı derin öğrenme algoritmasını kullanarak çevrenizdeki arka plan gürültüsünü azaltıyor.
  • Minecraft Performans İyileştirmesi – Yeni OpenGL optimizasyonu; Radeon RX 6400, RX 6500 XT, RX 6750 XT, RX 6800 XT ve RX 6950 XT ekran kartlarında 4K ayarlarda sürücüden sürücüye olağanüstü performans artışı sağlıyor. Özellikle Radeon RX 6800 XT’de performans yüzde 92’ye kadar artıyor.
  • Genişletilmiş AMD Radeon Süper Çözünürlük Desteği– Belirli Radeon RX 5000 ve RX 6000 serisi GPU’lar ve hibrid grafik kartlarına sahip AMD Ryzen laptoplarda genişletilmiş destek sunuyor. Ayrıca çerçevesiz tam ekran desteği ile oyun deneyimini ileri seviyeye taşıyor.
  • Daha Fazla AMD Radeon Boost Oyun Desteği – Değişken Tarama Hızına sahip Radeon Boost desteği şimdi Elden Ring, VALORANT ve Resident Evil Village oyunlarına eklendi.

DOWNLOAD: AMD Software Adrenalin 22.7.1

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -