22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıAMD Software Adrenalin 22.9.2 sürücüsü hazır

AMD Software Adrenalin 22.9.2 sürücüsü hazır

AMD, Adrenalin 22.9.2 sürücülerini yayınladı. Bu sürücüler yakın zamanda satışa sunulan yeni Ryzen 7000 masaüstü işlemcilerinin Radeon Graphics iGPU‘su için destek sunuyor. Grounded oyunu için de optimizasyon eklenmiş durumda.

Düzeltilen sorunlar arasında ise; Nioh 2‘de çözünürlüğü değiştirdikten sonra Radeon Süper Çözünürlüğünün çalışmaması, Oculus gösterge paneli menülerinin RX 6000 serisi grafik kartlarıyla düzgün şekilde görüntülenmemesi, RX 570 gibi bazı kartlarda oyunları kapattıktan sonra Performans Metriklerinde GPU kullanımının %100’e ulaşması yer alıyor. Bu sorunlara ek olarak RX 6700 XT gibi bazı GPU’larda video ve oyunlar arasında geçiş yaparken bozulma gösteren ekran sorunu, Dikey Yenileme Senkronizasyonunun, “kapalı” olarak ayarlanmasının takılmaya veya sürücü zaman aşımlarına neden olduğu belirlenmiş.

DOWNLOAD: AMD Software Adreanlin 22.9.2

Highlights
Support for:

  • AMD Ryzen 7000 Series Processors
  • Grounded

Known Issues

  • Radeon Super Resolution may fail to trigger after changing resolution or HDR settings on games such as Nioh 2.
  • Oculus dashboard menu and rendered controllers may appear bouncing/wobbly on Oculus Quest 2 with some AMD Graphics Products such as the Radeon RX 6800 XT Graphics.
  • GPU utilization may be stuck at 100% in Radeon performance metrics after closing games on some AMD Graphics Products such as Radeon 570.
  • While previewing the timeline in VEGAS Pro, some colors may appear inverted.
  • Display may briefly show corruption when switching between video and game windows on some AMD Graphics Products such as the Radeon RX 6700 XT.
  • When Vertical Refresh Sync is set globally to Always Off, system stuttering or driver timeout may occur during video playback using Radeon RX 6000 series GPUs.
  • Users may encounter dropped frames during video playback using hardware acceleration in browsers on Radeon RX 6000 series GPUs.
Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -