22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımAOC ve Porsche Design, Agon Pro PD32M Mini-LED monitörünü tanıttı

AOC ve Porsche Design, Agon Pro PD32M Mini-LED monitörünü tanıttı

AOC, Agon Pro markası altında yeni bir oyun monitörünü piyasaya sürdüklerini duyurdu. PD32M modeli Porsche Design ile işbirliği içinde tasarlanmış. Çerçevesiz 32 inç büyüklüğündeki modelde 4K, 144 Hz özellikli mini LED ekrana yer veriliyor. 1600 nit tepe parlaklığı ile Display HDR 1400 sertifikası ile gelen monitör, DCI-P3 renk alanının % 97‘sini karşılıyor. AOC bu modelin hem iş hem de oyun için tercih edilebileceğini söylüyor.

Monitörün bağlantı noktaları arasında bir çift HDMI 2.1 bağlantı noktası, bir adet DisplayPort, bir adet USB-C ile dört adet de USB 3.2 girişi yer alıyor. Ekranın her iki tarafında bir kulaklık askısı yer alıyor. AOC’nin Light FX adını verdiği LED düzenlemesi ise arka kısma yerleştirilmiş. Ekran özellikleri ve RGB kontrolü için bir de uzaktan kumanda geliyor. Agon Pro PD32M modelinin fiyatı ise 1.799 ABD Doları olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -