22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerArcadeo Gaming'in oyuncu koltuğuyla aksiyonu dibine kadar hissedin!

Arcadeo Gaming’in oyuncu koltuğuyla aksiyonu dibine kadar hissedin!

Arcadeo Gaming, CES 2020’de hem oyunları hem de filmleri daha sürükleyici bir hale getirmeyi amaçlayan akıllı oyuncu koltuğunu tanıttı. Bu koltuk, PC’lere, konsollara, televizyonlara ve hatta VR’a USB-C aracılığıyla bağlanarak dokunsal geri bildirim sağlıyor.

 {youtube}https://youtu.be/A9W0uB3ZIyU{/youtube}

Oyuncu koltuğunun en büyük özelliği ise sahnelerdeki patlama gibi ekran olaylarını titreşime çevirmek için 10 haptik bölgeye sahip olması geliyor. Arka ve oturulan kısma gömülü dokunsal ‘haptik’ aktüatörler, kaynak tarafından üretilen verileri Arcadeo’nun “SmartSense” sistemini kullanarak 16 çekirdekli bir işlemci tarafından çalıştırıyor. Sonucunda ise kullanıcılara herhangi bir oyun, film veya televizyon şovunda dokunsal geri bildirim sağlayarak daha fazla eğlence sunulabiliyor. Elbette bu deneyim geliştiricilerin daha fazla destek sunmasıyla daha yaygın bir hale de getirilebilir.

Arcadeo, kullanıcıların titreşimleri tercihlerine göre özelleştirmelerine izin verecek bir uygulamaya da sahip. Her dönüştürücü (arkada dört, koltukta altı) hangi bölgelerin gürültüden ne kadar etkilendiğini kontrol için ayarlanabilir güç ve frekans ayarlarına sahip. Kullanıcılar isterse sadece arka kısımda veya koltuk kısmında çalışmayı aktif edebiliyor. Uygulama ayrıca sandalyenin arkasını kaplayan LED aydınlatma sisteminin kontrolünü de sağlayabiliyor. Arcadeo oyuncu koltuğu bu yıl 800 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -