23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, TRX40 ve X570 anakartlarını CES'te görücüye çıkardı

MSI, TRX40 ve X570 anakartlarını CES’te görücüye çıkardı

MSI‘ın 2019 yılında AMD’nin HEDT ve anaakım işlemcileri masaüstü bilgisayar pazarında büyük bir hit olarak çıktığından bu yana MSI X570 anakartları da büyük ilgi toplayarak sistem toplayanların beğenisini kazandı. X570 ürün gamını tamamlamak için MSI yeni MAG X570 TOMAHAWK WIFI anakartını yepyeni bir tasarımla ve MSI’a özel yeteneklerle çıkarmayı planlıyor.

MAG X570 TOMAHAWK WIFI

Yepyeni MAG X570 TOMAHAWK WIFI anakart askeri konsepti devam ettirirken soğutma bloğuna siyah unsurlar kattı ve böylece daha güçlü ve ağır bir tasarıma büründü. Üst sınıf 3.nesil Ryzen masaüstü işlemciler için geliştirilmiş termal çözüm ve Dijital PWM IC tasarımı, MSI’ın özel Core Boost teknolojisi ile buluşturuldu. Frozr Heatsink Tasarımı, soğutma bloklarını ve çift rulmanlı patentli fanları bir arada kullanırken Extended Heatsink tasarımında ısı dağıtımı için daha geniş bir yüzey kullanılıyor. İlk kez sunulan 2.5G Gaming LAN ve en yeni Wi-Fi 6 çözümü ile yüksek bant genişliği ve düşük gecikme özellikleri sayesinde oyuncular daha önce görmedikleri veri transfer hızlarına şahit olacaklar. Böyle bir anakartta varlığı tartışılmayacak PCIe 4.0 teknolojisi, 2 adet Lightning Gen 4 M.2 ve 2 adet M.2 Shield Frozr ile 64 GB/sn’ye varan bant genişliği sunuyor. Hem ön, hem de arka Type-C konnektörleri, en yeni USB Type-C cihazlar için hazır. MAG X570 TOMAHAWK WIFI anakart, oyunculara savaş alanını fethetmelerinde yardımcı olmak için bu yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak.

İçerik tasarımcılar için ise yeni AMD Ryzen Threadripper masaüstü işlemcileri, talepkar görevlerde bile inanılmaz bir performans sunuyor. Hatta üst sınıf AMD Ryzen Threadripper 3990X işlemci, 64 çekirdeği ile çok yakında tasarımcıların her rüyasını gerçekleştirmeye hazır olarak gelecek.

Creator TRX40

MSI Creator TRX40 anakart, her açıdan kendisi gibi canavar bir işlemci ile çalıştırılmak üzere tasarlandı. Agresif VRM tasarımı, 16 fazlı 70A dijital güç ve 3 SOC güç fazı ile ağır işlem yüklerinde bile kararlı bir güç iletimini garantiliyor. Ayrıca eksiksiz bir termal çözüme sahip. Genişletilmiş soğutma blokları, Extended Heat-Pipe, katmanlı kanatçık yapısı, Frozr Heatsink tasarımı ve M.2 Shield Frozr ile hem CPU, hem de M.2 cihazlarınızda maksimum ısı dağıtımı sağlıyor. Tasarımcılara odaklı birkaç özellik sayesinde iş verimliliği ve üretkenlik de arttırıldı. Creator Center sayesinde sistem modları ve kaynakları farklı senaryo ve ihtiyaçlar için optimize edildi. 10G Super LAN ve Lightning USB 20G ile inanılmaz veri iletim hızları gerçekleşiyor.

X570 Anakartlar

MEG X570 GODLIKE
MEG X570 ACE
MEG X570 UNIFY
MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
MPG X570 GAMING EDGE WIFI
MPG X570 GAMING PLUS
MAG X570 TOMAHAWK WIFI

PRESTIGE X570 CREATION
X570-A PRO

TRX40 Anakartlar

Creator TRX40
TRX40 PRO 10G
TRX40 PRO WIFI
TRX40-A PRO

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -