24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımASUS'dan OLED oyuncu monitörü: PG27AQDM

ASUS’dan OLED oyuncu monitörü: PG27AQDM

ASUS oyunculara yönelik yeni ürünü ROG Swift OLED PG27AQDM monitörünü duyurdu. İlk olarak Ocak ayında 2023 Uluslararası CES fuarında görücüye çıkan bu model ASUS’un OLED ekran panelli monitörlerinden en hızlısı olma özelliğine sahip.

27 inç, WQHD (2560 x 1440 piksel) çözünürlük ile gelen monitörde 0,03 ms tepki süresi, 240 Hz yenileme hızı, 1.000 nit tepe parlaklık ve %99 DCI-P3 kapsama alanı sunuluyor. OLED panellerin LED arkadan aydınlatmalı LCD panellerden daha fazla ısı üretmesinden dolayı ASUS bu modelde pasif bir soğutma çözümü kullanmış. Monitörde VESA Adaptive Sync ile birlikte NVIDIA G-SYNC desteği de geliyor. Ekran girişleri arasında ise DisplayPort 1.4 ve iki adet HDMI 2.0 bulunuyor. Fiyat konusunda henüz bir detay yer almıyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -