22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımASUS'dan yeni bir oyuncu monitörü: ROG Swift PG329Q-W

ASUS’dan yeni bir oyuncu monitörü: ROG Swift PG329Q-W

ASUS yeni ROG Swift PG329Q-W oyuncu monitörünü tanıttı. ROG Swift PG329Q’nun beyaz gövdeli bir varyantı olan tasarımından arka gövde panelinin mat-alüminyum vurgulu ve mat beyaz kaplama olmasıyla ayrılıyor. Ekran hala ince siyah bir çerçeve içinde çerçevelenmiş. Standı ise iki tonlu kaplamaya sahip ve ön tarafındaki mat beyazın yalnızca alt çerçeveyi kapladığını görüyoruz.

ROG Swift PG329Q-W, 32-inç büyüklüğünde IPS bir ekran ile geliyor. WQHD (2560 x 1440) çözünürlük, 175 Hz yenileme hızı, 1 ms (GTG) tepki süresi özellikleri arasında yer alıyor. ELMB Sync, NVIDIA G-SYNC uyumlu ve DisplayHDR 600 desteğine sahip. Ayrıca Shadow Boost gibi ASUS yenilikleri ile geliyor. Ekranda Game Visual özelliği sayesinde oyun türü için optimize edilmiş ekran ön ayarlar bulunuyor. Yine Game Plus özelliği ile OSD artı işareti, zamanlayıcı ve FPS sayacı eklemek mümkün. Bağlantı noktaları arasında ise bir adet DisplayPort 1.2a ve iki adet HDMI 2.0 bağlantı noktası mevcut. Fiyatlandırma hakkında ise henüz bir detay yer almıyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -