22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerASUS'tan taşınabilir oyuncu monitörü: ROG STRIX XG17AHPE

ASUS’tan taşınabilir oyuncu monitörü: ROG STRIX XG17AHPE

ASUS portatif oyuncu monitörü ailesini yeni ROG STRIX XG17AHPE modeliyle genişletiyor. 17.3-inçlik boyutuyla bu model 1080p çözünürlüğünde IPS panel ve 240 Hz yenileme hızı ile geliyor. 3 ms GtG tepkime süresi ile monitörün parlaklık değeri 300 nit, kontrast oranı ise 1000:1 olarak belirlenmiş. ASUS bu modelde Değişken Yenileme Hızı (VRR) ve VESA’nın Adaptive-Sync teknolojilerine de yer veriyor.

Monitörle DisplayPort ile aynı özelliklere sahip Micro HDMI 2.0 ve USB-C üzerinden bağlantı kurulabiliyor. Dijital ses sinyallerini işlemek ve kulaklık çıkışı için bir analog sinyale aktarmak için yerleşik ESS Sabre 9118 DAC‘ı da monitörün özellikleri arasında yer alıyor. Dahili 1W stereo hoparlörler de unutulmamış. Portatif monitörün 7800 mAh pili 3.5 saat kullanım olanağı sunuyor. ROG STRIX XG17AHPE’nin çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz açıklanmadı.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -