22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerASUS’un oyun telefonu ROG Phone II iddialı geliyor

ASUS’un oyun telefonu ROG Phone II iddialı geliyor

ASUS merakla beklenen oyun telefonu ROG Phone II‘nin tanıtımını gerçekleştirdi. Önceki modele göre ROG Phone II bir tasarım devriminden daha fazlasını kullanıcılara vaat ediyor.

{youtube}https://youtu.be/yejZZz6R9zE{/youtube}

İlk olarak ASUS’un entegre parmak izi sensörlü, 10 bit HDR desteğine ve 120Hz’lik yenileme hızına sahip 6,59 inç 1080p (2340x1080p) OLED ekrana yer verdiğini görüyoruz. Dokunma örnekleme hızı ise önceki modeli 240Hz ile katlıyor. Asus, 49ms’lik dokunma gecikmesinin ise herhangi bir telefondan en düşük seviyede olduğunu iddia ediyor. 

Telefonun donanım özelliklerine bakacak olursak şimdiye kadarki en güçlü oyun telefonu olduğunu söyleyebiliriz. ROG Phone II’de Qualcomm‘un amiral gemisi olan Snapdragon 855 yonga setinin daha yüksek performanslı bir sürümü olan Snapdragon 855 Plus‘a yer veriliyor. Saat hızı artırılan işlemci (2.96GHz) özellikle GPU kısmında önceki nesile göre % 15’lik bir performans artışı sunuyor. 12GB DDR4 RAM, 512GB’a kadar artırılabilir 128GB depolama ise güçlü donanım özelliklerini koruyor.

Yine iki adet USB-C portu, bir adet USB 3.1 Gen 2 portu, çift lensli arka kamera (48mp/13mp), ekran altı parmak izi sensörü, 6,000mAh batarya, iki adet hoparlör ise dikkat çeken özellikleri arasında. 

ROG Phone 2’nin oldukça fazla ısı üreteceğini düşünen ASUS bu modelde GameCool II soğutucu sistemine geçmiş. Sistem, ısıyı dağıtmak için bir “3D buhar odası” kullanırken soğutmaya daha fazla yardımcı olmak için görünür bir “Aerodinamik Sistem” havalandırmasına da yer veriyor.

Asus henüz ROG Phone II’nin resmi fiyatlandırma veya piyasaya çıkış tarihini duyurmadı. Ancak son raporlara göre 1 Ağustos 2019 itibariyle 870 dolarlık bir başlangıç fiyat etiketine sahip olacağı işaret ediliyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -