22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerThe Witcher'ın TV serisi oyunlar ile bağlantılı olmayacak

The Witcher’ın TV serisi oyunlar ile bağlantılı olmayacak

Comic-Con kapsamında Netflix’in merakla beklenen The Witcher serisi için ilk tanıtımına konuk olmuş ve daha bir meraklanmıştık. Lauren Schmidt Hissrich ise Gamespot’a verdiği röportajda dizinin ilk sezonundan ne bekleneceğine dair konuştu.

Hissrich’e göre, ilk sezon Andrzej Sapkowski’nin çok satan kitap serisinin ilk kitabı olarak kabul edilen kısa öyküler koleksiyonu The Last Wish’a dayanacak. Hissrich, Netflix ile gösteri hakkında ilk konuşmaya başladığında herkes ana hikayeye odaklanacaklarını düşünüyormuş. Fakat kendisi hikaye anlatımı için dünyayı kurmadan bunun zor olacağını düşünmüş.

 {youtube}https://youtu.be/cSqi-8kAMmM{/youtube}

Hissrich ayrıca şovun kitap materyali tükenecek kadar uzun sürse bile CD Projekt RED’in The Witcher oyun serisini kaynak materyal olarak kullanmayacaklarını söylüyor. Ek olarak çok uzun bir vizyon beklediklerini dile getiren Hissrich, ‘Her seferinde sadece bir sezonu adapte edebiliyorum ve bunun için çok heyecanlıyım. Geri kalanı şimdiden aklımı patlatıyor.’ diyor. Başka bir soruya cevap olarak ise oyunun hayranlarının hangi kaynak materyalden olursa olsun gösteriden hoşlanacağını düşündüğünü de ekliyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -