23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAsus ZenBook Pro Duo'nun fiyatı belli oldu

Asus ZenBook Pro Duo’nun fiyatı belli oldu

Asus ilk olarak Mayıs ayında Computex’de görücüye çıkardığı çift ekranlı yeni ZenBook Pro Duo dizüstü bilgisayarını iki farklı konfigürasyon seçeneği ile 2500 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunacak.

ZenBook Pro Duo, klavye kısmının üst yarısının tamamını kaplayan 14 inçlik, 3,840 x 1,100 çözünürlüğünde ikincil bir dokunmatik ekrana sahip. Bu ekran Windows’taki standart bir ikincil ekran gibi kullanılabiliyor veya yerleşik ScreenXpert yazılımını kullanarak uygulama yönetimi için de kullanılabiliyor. Birincil ekran ise % 89’lık bir gövde oranına sahip. Yine DCI-P3 renk gamutunda % 100 kapsama ve 4K çözünürlüğü ile HDR desteğine sahip.

9. nesil Intel Core işlemcilere yer verilecek modellerde, 32GB RAM, Nvidia GeForce RTX 2060 ekran kartı ve 1TB PCIe SSD yer alacak. Core i7’li modellerin fiyatı 2500 dolar, Core i9 olan modellerin fiyatı ise 3000 dolar etiketiyle kullanıcıların karşısında olacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -