22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerIntel: AMD harika bir iş çıkardı fakat bizim işlemcilerimiz hala daha iyi!

Intel: AMD harika bir iş çıkardı fakat bizim işlemcilerimiz hala daha iyi!

Gamescom bu yıl AMD‘nin isminden sıkça söz ettirdiği bir etkinlik oldu. Yonga üreticisi rakibiyle arasındaki boşluğu kapatarak özelikle Ryzen 3000 serisi ile oyuncuların kalbini yeniden kazandı. Intel ise hala oyuncular için en iyi işlemciyi sunduklarını savunuyor.

Intel’in PC oyun ve VR satış geliştirme müdürü Troy Severson, “Bir yıl önce i9 9900K’yı sunduğumuzda dünyanın en hızlı oyun işlemcisi olarak adlandırmıştık. Dürüstçe söyleyebilirim ki hiçbir şey değişmedi. Hala dünyadaki en hızlı oyun işlemcisi. Sentetik testleri bir kenera bırakırsak gerçek dünyada oyun testlerinde 9900K’yı Ryzen 9 3900X ile karşılaştırıyoruz. Dürüst olacağım, boşluğu kapatmak için iyi bir iş yaptılar. Fakat hala oyun sektöründeki en yüksek performanslı işlemcilere sahibiz ve bu üstünlüğü koruyacağız.”  diyor.

Bu durumda Severson ürünlerinin arkasında duruyor ve yenilgiyi pek kabul etmiyor diyebiliriz. Lakin Intel Core i9-9900K ve Ryzen 9 3900X testlerine baktığımızda sentetik testler de dahil olmak üzere birçok testte AMD’nin zaman zaman önde olduğunu görüyoruz. Buna ek olarak AMD’nin ara işlemcilerde oyunculara çok daha fazla seçenek ve fiyat avantajı sağladığı da bir gerçek.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -