22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaTeknolojiBenQ'dan 2.1 kanallı sese sahip dünyanın ilk taşınabilir projektörü

BenQ’dan 2.1 kanallı sese sahip dünyanın ilk taşınabilir projektörü

BenQ, her yerde gerçek sinema deneyimi için ekstra bas, net ayrıntılar, derin ses efektleri, otantik renkler ve canlı kontrast sunan 2.1 kanallı Bluetooth ses özelliğine sahip ilk akıllı taşınabilir projektörler olan GV30’u duyurdu.

GV30, ayrı yüksek/orta aralık sürücüleri ve rezonans bas için özel woofer ile 2.1 kanallı ses sistemlerini destekleyerek film ve video görüntülemeye gerçek sinematik ses dokusunu getiriyor. BenQ’nun treVolo ses ekibi tarafından ayarlanan sistemler, sinematik ses özelliklerini dengelemek ve derinliği, netliği, tanımı, varlığı ve stereo alan görüntülemeyi geliştirmek için akustik ve psikoakustik bilimleri kullanıyor. Çok yönlü Sinema, Oyun, Spor ve Müzik Modları ile GV30, aktif yaşam tarzlarına zengin müzikler sağlamak için pille çalışan taşınabilir Bluetooth hoparlörler olarak da sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Bluetooth’a ek olarak tamamen kablosuz olan GV30, Google Play‘e ve canlı akış uygulamalarına, filmlere, şovlara, sporlara, oyunlara ve sosyal medyaya anında erişim için yerleşik Android TV’ye sahiptir. Dizüstü bilgisayarlar, iOS ve Android cihazlardan kablosuz olarak bağlanılabiliyor.

CinematicColor tarafından desteklenen ve Rec.709 renk gamı tarafından canlı bir şekilde sunulan 300 ANSI lümen parlaklık ve 720p HD netliğe sahip yeni GV30, görüntülerin gerçek renklerini vererek resim hassasiyetindeki titiz ayarı ile BenQ yeniliklerini sunuyor. Sinema Modu ve Gündüz Modu gibi özel olarak tasarlanmış modlar, ortam aydınlatması altında bile farklı ortamlarda canlı kontrast ve hassas yüksek çözünürlüklü ayrıntılara olanak veriyor.

Sinema tutkunları için özel olarak tasarlanmış GV30’un işlevsel olarak zarif tasarımı, çok yönlü yerleştirme için 135°’lik geniş bir projeksiyon açısı aralığı sağlayarak, küratörlüğünde içeriği görüntülemek ve sosyal medya trendlerini benzersiz bir şekilde kişiselleştirilmiş bir şekilde paylaşmak için yeni fırsatlar yaratıyor. GV30, 30.000,00 saatlik uzun metrajlı filmlerin, 30.000 saatlik LED ışık kaynaklarının ve akıllı cihazlara, dizüstü bilgisayarlara, oyun konsollarına, Blu-ray oynatıcılara ve USB ortamlarına evrensel bağlantının keyfini çıkarmak için cömert pil ömrü sunuyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -